• *

Vrijgezellenfeest met elektrische scooters

Vrijgezellenfeest met een actief programma. Bij Scootertje gezond ga je een verzorgde activiteit tegemoet, maak je een mooie tocht door de omgeving of je maakt zelf een leuke activiteit die je met onze scooters kan uitvoeren!

 

Vrijgezellenfeest met eco-scooters

Een vrijgezellenfeest organiseren is een leuke taak maar vaak ook lastige taak. Je wilt dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft en natuurlijk ook dat de vrijgezel een beetje voor gek staat. Wij bieden je deze mogelijkheid. Voor de vrijgezel hebben wij zelfs een roze scooter klaarstaan waardoor zij of hij extra opvalt tijdens jullie tocht!

 

Laat je vrijgezel opvallen tijdens de Scooter Dorpen Derby. Tijdens deze activiteit ga je speuren naar GPS-punten. Op deze punten maak je verschillende opdrachten die gaan over de omgeving waar je doorheen rijdt. Het is de bedoeling om de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren om uiteindelijk als winnaar van de scooter af te stappen!

 

Wil je liever zelf iets bedenken voor jouw vrijgezellenfeest? Dat kan natuurlijk ook. Je kan onze scooter los huren. Wij kunnen jou van een mooie route voorzien die dwars door het Brabantse platteland gaat. Wanneer je een persoonlijke touch wil geven aan deze tocht adviseren wij voor jou de optimale route.

 

Je kan ook lekker ontspannen tijdens de Biesboschspecial. Je maakt hierbij eerst een tocht door de omgeving met onze elektrische scooter en vervolgens pak je onze elektrische sloep om je tocht te vervolgen door Nationaal Park De Biesbosch

 

Horeca

Na de activiteit heeft iedereen trek. Fort Lunet is de locatie waar je start en weer eindigt. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot verschillende horecamogelijkheden vooraf en achteraf van jouw activiteit. Je start je dag bijvoorbeeld met koffie, thee en gebak en sluit af met een borrel of barbecue buffet.

 

Meer mogelijkheden voor toffe bedrijfsuitjes

Is een activiteit met scooters niet geschikt voor jou of je groep? Kijk dan eens op www.uitinzuid.nl voor een compleet overzicht van al onze activiteiten. Wil je meer informatie over een arrangement met onze elektrische scooters? Bel naar 0162 727 040 of vul het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.