• *

Teamuitje met elektrische scooters

Een gezellig en leuk uitje voor jouw team regel je simpel bij Scootertje Gezond. Speel één van onze Scooter Rally’s, maak een mooie tocht door de omgeving of geef met wat creativiteit een persoonlijke draai aan jouw teamuitje.

 

Teamuitjes met eco-scooters

Als je als team competitief bent ingesteld speel je de Scooter Dorpen Derby. Tijdens deze activiteit wordt jouw team in meerdere kleinere groepjes/teams verdeeld die het tegen elkaar gaan opnemen. Speur naar GPS-punten, op deze punten maak je opdrachten en het team dat dit het beste doet, wint de Scooter Dorpen Derby.

Wil je juist niet de competitie opzoeken? Dan is een mooie tocht door de omgeving een goede optie. Ook de combinatie van scooter rijden en sloep varen in de Biesboschspecial is een optie. Hierbij ga je samen de rust op zoeken en ontspannen!

 

Horeca

Jouw teamuitje is natuurlijk niet compleet met lekker eten. Bij Fort Lunet regel je makkelijk jouw teamuitje inclusief diverse horecamogelijkheden. Jouw activiteit met onze scooters start bij Fort Lunet. Hierdoor hoef je niet te afzonderlijk van elkaar naar een volgende horecalocatie te rijden en blijf je het grootste gedeelte van de dag bij elkaar.

 

Meer mogelijkheden voor toffe bedrijfsuitjes

Is een activiteit met scooters niet geschikt voor jou of je groep? Kijk dan eens op www.uitinzuid.nl voor een compleet overzicht van al onze activiteiten. Wil je meer informatie over een arrangement met onze elektrische scooters? Bel naar 0162 727 040 of vul het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.