• *

Scooter Inhuren

Trouwvervoer 

Een scooter inhuren in Brabant?  Onze prachtige retro rode scooters zijn ook prima in te zetten als trouwvervoer. De scooters zijn perfect voor de wat kleinere afstanden naar het stadhuis of naar de ideale feest locatie. Ondanks dat ze er superleuk uitzien zijn ze ook nog eens elektrisch aangedreven. Hierdoor heb je geen last van lawaai en kun je samen met je bruid genieten van dit bijzondere moment. Daarnaast zijn de rode scootertjes mega fotogeniek. Vergeet dus zeker geen leuke trouwfoto's te maken met dit grappige voertuig! 

 

Evenementen

Huur onze scooters in voor jouw beursstand of evenement, want aandacht trekken doen ze zeker! De rode retro scooters vallen in de smaak bij vele personen en bedrijven en daarom kunnen ze prima worden ingezet als promotiemateriaal. Of zet de scooters in als pendeldienst tijdens jouw evenement of gebruik ze puur voor de show. Wij bezorgen onze scooters gewoon op de door jouw gekozen locatie en bijpassend tijdstip. Geef al jouw wensen aan ons door en wij kijken graag met je naar de mogelijkheden. 

 

Losse scooter inhuren 

Maar onze scootertjes (Gezond) kun je ook prima inhuren voor een leuke tocht door het Brabantse land. Stippel zelf een route uit en bezoek de vestingsteden: Geertruidenberg, Heusden en Woudrichem. Maak onderweg een tussenstop bij een van deze drie steden voor een drankje op het terras. En bezoek de authentieke kerk, winkels en bezienswaardigheden.

 

Doen jullie liever een interactief spel met de scooters? Neem dan eens een kijkje bij ons Scooter Dorpen Derby arrangement. De route hebben wij dan al voor jullie uitgestippeld zodat je onbezorgd op pad kunt gaan. Ideaal toch? 

 

Scooter inhuren in Brabant

Heb jij interesse gekregen in onze rode scootertjes? En wil je meer informatie ontvangen of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0162 - 727 042 of stuur een mail naar info@scootertjegezond.nl .