• *

personeelsfeest met elektrische scooters

Is het weer tijd voor het jaarlijkse personeelsfeest? Bij scootertje Gezond regel je makkelijk een complete dag weg waarbij je een activiteit combineert met diverse horecamogelijkheden.

 

Personeelsfeestje met eco-scooters

Dit jaarlijkse personeelsfeestje speel je met één van onze elektrische scooters. Een activiteit met een competitief element is bijvoorbeeld de Scooter Dorpen Derby. Hierbij wordt jouw groep in meerdere kleinere team verdeeld en ga je het tegen elkaar opnemen. Dit doe je door met je team in de omgeving te zoeken naar GPS-Punten. Bij deze punten maak je opdrachten en het team dat dit het beste doet, wint de Scooter Dorpen Derby!

 

Wil je gewoon lekker ontspannen met je collega’s? Dan is de Biesboschspecial dé activiteit voor jullie. Ga voor een combinatie van een mooie tocht door het Brabantse Platteland met aansluitend een vaartocht door Nationaal Park De Biesbosch. Laat de sloep bijvoorbeeld aanvullen met een heerlijke hapjesplank of neem zelf lekkere belegde broodjes mee.

 

Horeca

Jouw personeelsfeest begint pas wanneer je op de feestlocatie arriveert. Fort Lunet is daarom het hoogtepunt van jullie personeelsfeest. Hier regel je makkelijk een combinatie van activiteiten en eten en drinken. Onze activiteiten starten bij Fort Lunet. Hierdoor hoef je niet van locatie A naar locatie B te reizen. En je komt hier uiteindelijk ook weer terug waardoor we de activiteit afsluiten en je direct kan beginnen met feesten!

 

Meer mogelijkheden voor toffe bedrijfsuitjes

Is een activiteit met scooters niet geschikt voor jou of je groep? Kijk dan eens op www.uitinzuid.nl voor een compleet overzicht van al onze activiteiten. Wil je meer informatie over een arrangement met onze elektrische scooters? Bel naar 0162 727 040 of vul het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.