• *

Scooter rijden in het voorjaar

Het lijkt nu misschien nog ver weg maar de zomer in Brabant laat zich alweer sneller zien dan je denkt. Voor je het weet rij je weer tussen volle bomen, de bloemenvelden en in het lentezonnetje. Niks lekkerder om dan uit te waaien op een scootertje gezond. Wij geven je hier beneden alvast een aantal ideeën voor wat je aankomende zomer bij ons kan doen.

 

Scooter dorpen derby

Kom in de Italiaanse vakantiesferen op jouw rode retro scooter tijdens de scooter dorpen derby door de gemeente Geertruidenberg. Bij het ontvangst wordt de hele groep verdeeld in kleinere groepen. Ieder team heeft 1 iemand achterop; die navigeert het team aan de hand van een GPS-apparaat en een navigatiemap de goede kant op. Waar gaan jullie naar op zoek? Verschillende GPS-punten in de omgeving. Hier speel je diverse teamopdrachten die je vindt in je navigatiemap. Om deze opdrachten te vervullen dient het team goed te zijn in samenwerken en creatief denken. Ze zijn vooral gericht op gezelligheid. De teams verdienen punten per opdracht en het team dat deze derby eindigt met de meeste punten is uiteraard de winnaar van onze Scooter Dorpen Derby. Deze winnaar maken wij, aan het einde van de middag, bekend door middel van een ludieke prijsuitreiking inclusief prijs voor het winnende team.

 

Boeren loeren op de scooter

Je start bij restaurant fort Lunet. Vanuit hier begint de route. Je rijdt met je gezelschap naar een boer in de buurt. Aangekomen bij de boerderij, krijgt u uitleg over het boerenbedrijf inclusief rondleiding. Na de rondleiding zal de groep zich verdelen in teams om de strijd aan te gaan doormiddel van een partijtje boerengolf. Na deze leuke acitiviteit start jullie terugreis richting Fort Lunet in Raamsdonksveer om hier je dag af te sluiten. Tip! Dit is ook een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest.

 

Vrijgezellig met de scooter op pad

Gaat jouw vriendin, zus, broer, vriend, nicht of neef binnenkort trouwen? Dan kan een vrijgezellen feest met al die vrijgezellige vrienden en vriendinnen niet ontbreken. Ook voor een vrijgezellenfeest kun je bij ons terecht. Onze roze scooter maakt jullie dag compleet.

 

Losse verhuur

Ook voor een lekker dagje scooteren in de gemeente Geertruidenberg met je vriend of gezin kun je bij ons terecht. Voor vertrek krijg je van ons een duidelijke uitleg over de scooter en een kaart met leuke scooterroutes. Onze scooters zijn elektrisch en kunnen maximaal 45 km rijden. Als je er dus zeker van wil zijn dat je scooter de reis haalt kun je onze scooterroutes rijden. Uiteraard hebben wij onze routes zo gemaakt dat je langs de leukste bezienswaardigheden in de omgeving rijdt.

 

Huren

Heb jij een beeld gekregen van wat er allemaal mogelijk is en ben jij enthousiast geworden? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Bel of mail naar 0162-727042 of Info@scootertjegezond.nl

15 dec