• Scooter rijden in de zomer
    Scooter rijden in de zomer

Scooter rijden in de zomer

Het is eindelijk weer lekker weer in Nederland. Wees er op tijd bij en trek er op gezellig uit tijdens deze zomerse dagen. Jullie zijn niet de enige die erop uit gaan met het lekkere weer. Reserveer daarom nu al je scooters bij scootertje gezond en wees zeker van je plek. 

 

Temperaturen van 20º+ 

Het is eindelijk weer zomer in Nederland. De temperatuur komt zelfs al regelmatig boven de 20ºC ! Ideaal weer om lekker te gaan scooter rijden met je vrienden, familie, sportvereniging of collega's. Houd rekening met de warme temperaturen: neem voldoende water & zonnebrand mee en neem regelmatig pauze. Je hoeft geen helm op op onze scooters, hierdoor krijgen jullie het niet te warm.

 

Scooter rijden met Vaderdag 

Wil jij je vader een leuk en origineel cadeau geven met Vaderdag? Kom gezellig met je vader en de rest van het gezin een dagje scooter rijden. Onze scooters hebben een rijbereik van 50 km waardoor jullie de ruime natuurrijke omgeving goed kunnen verkennen. Rijd met de scooters bijvoorbeeld door de mooie nabijgelegen natuur of ga over de dijken. Neem ook zeker een pauze op een van de vele Brabantse terrassen. Kom na het scooter rijden naar Fort Lunet voor een lekker diner of een lekkere borrel. 

 

In de zomer een dagje scooter huren?

Graag een met het gezin erop uit in de zomer? Boek dan nu jullie ideale gezinsuitje bij ons! Wij helpen je graag met het samenstellen van een perfect dagje uit in Brabant. Reserveer nu door te bellen naar 0162 - 727 040 of mail naar info@scootertjegezond.nl

 

 

Direct reserveren klik hier

31 mei