• *

Scooter huren in de meivakantie

Aanstaande vrijdag begint de meivakantie. Zijn jullie nog opzoek naar een leuk, gezellig en actief gezinsuitje voor in de meivakantie? Dan ben je hier bij Scootertje Gezond op het juiste adres. Onze scooters hebben een rijbereik van 50 km, waardoor jullie lekker kunnen toeren door de mooie omgeving. Je kunt rijden over de prachtige dijken en even pauze nemen bij een van de nabijgelegen Brabantse terrassen. 

 

Vertrek locatie Fort Lunet

De scooters staan voor je klaar bij Restaurant Fort Lunet. Fort Lunet is de gehele meivakantie geopend van 12.00-18.00 uur! Maak jouw dagje uit in Brabant compleet met een overheerlijke lunch of borrel op ons terras (die vanaf vandaag weer open is). Of sluit jullie dag af met een bijzonder diner op het water. Huur een sloep bij Bootje Gezond en boek ons Floating Dinner arrangement. S 'avonds varen in Nationaal Park de Biesbosch, onder het genot van een hapje en drankje. Dat wordt genieten!

 

Andere leuke uitjes in de meivakantie

Houden jullie niet zo van scooter rijden? Dat is niet erg, naast scooter rijden bieden wij nog veel meer leuke, gezellige en originele gezinsuitjes aan. Zo kunnen jullie een lekker dagje gaan varen in de Biesbosch of wat dacht je ervan om met het gezin de mooie Brabantse omgeving te verkennen te tandem of tuk tuk? En voor de echte sportievelingen onder ons, bieden wij Canadese kano's aan de gehele zomerperiode. Er is dus van alles te doen voor in de meivakantie. Zien we jullie snel?

 

In de meivakantie een scooter huren?

Graag een met het gezin erop uit in de meivakantie? Boek dan nu jullie ideale gezinsuitje bij ons! Wij helpen je graag met het samenstellen van een perfect dagje uit in Brabant. Reserveer nu door te bellen naar 0162 - 727 040 of mail naar info@scootertjegezond.nl 

28 apr