Rij de lente tegemoet op een scooter!

Januari is al even bezig, maar dat betekent ook dat de lente steeds dichter bij komt! Het is dus tijd om na te denken over leuke dingen om te doen in de lente. En daar gaan wij bij helpen.

 

Wat kan je allemaal doen?

Met onze rode elektrische scooters speel je een leuke en gezellige teamactiviteit: de Scooter Dorpen Derby. Hierbij ga je het in meerdere teams van ongeveer 4 á 6 personen tegen elkaar opnemen door te speuren naar GPS punten met een GPS systeem. Je maakt opdrachten, rijdt een mooie route en probeert elkaar te slim af te zijn door uiteindelijk de winnaar te zijn bij de prijsuitreiking. 

Je kan ook kiezen voor de Biesboschspecial. Een combinatie van een vaartocht door de smalle kreekjes van Nationaal Park De Biesbosch en een scootertocht door het Brabantse platteland.

 

Ga er zelf op uit!

Onze scooters kan je ook los huren. Ga zelf op ontdekking uit. Wanneer je een scooter huurt krijg je een kaart van de omgeving mee, waardoor je makkelijk kan navigeren door de omgeving. Ideaal om plekjes te verkennen waar je met de auto minder goed kan komen, en voor de fiets te ver weg zijn. 

 

Ook voor grote(re) groepen

Ben je met een grote groep? Dan kan je ook de GPS TukTuk Challenge spelen. In een tuktuk passen zeven personen inclusief chauffeur. Ook tijdens de GPS TukTuk Challenge wordt je uitgedaagd om te speuren naar bepaalde plekken in de omgeving en verschillende vragen en opdrachten op te lossen.

 

Veel feestdagen in de lente

In de lente zijn er genoeg feestdagen om leuke dingen te doen. Je hoeft niet op te zoeken welke dat precies zijn en wanneer, hieronder staat een overzicht van de feestdagen in de lente:

 

Goede vrijdag - vrijdag, 10 April 2020
Pasen - zondag, 12 April 2020
Paasmaandag - maandag, 13 April 2020
Koningsdag - maandag, 27 April 2020
Bevrijdingsdag - dinsdag, 5 Mei 2020
O.H. Hemelvaart - donderdag, 21 Mei 2020
Pinksteren - zondag, 31 Mei 2020
Pinkstermaandag - maandag, 1 Juni 2020

 

Lijkt het je leuk om iets leuks te gaan doen in de lente, maar weet je nog niet precies wat je wil gaan doen of wat geschikt is voor jouw gezelschap? Kijk dan eens naar ons complete aanbod of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

 

14 jan