• *

Lekker uitwaaien dit najaar

De temperaturen koelen weer af, de bladeren vallen weer van de boom en de mooie herfst omgeving komt weer tevoorschijn. Scooter rijden is natuurlijk al een leuke activiteit aanzich, maar helemaal in combinatie met onze uitdagende escaperooms. Ga er dit najaar op uit in Brabant en beleef ons Brabantse land. 

 

 

Scooter rijden in Brabant

Het najaar is in zicht. Het word steeds kouder en ook nu is het belangrijk om buiten een frisse neus te halen en lekker uit te waaien. Geniet van het mooie herfstlandschap, kleed je dik aan en laat je onderweg verwennen bij Fort Lunet met een warme chocomel, dat wordt smullen! Onze elektrische scooters hebben een bereik van maximaal 50 km. Meer dan genoeg om de mooiste plekjes in de gemeente Geertruidenberg te kunnen bezoeken. 

 

Najaar uitjes

Kom dit najaar met je gezin, vrienden of de hele familie lekker scooter rijden bij Scootertje Gezond. Rijd langs de mooiste vestingsteden, De Maas en het Polderlandschap. Of kies voor ons GPS Scooter Dorpen Derby arrangement in de gemeente Geertruidenberg. Aan onze GPS route zit ook een ludiek spelelement gekoppeld, zodat je de strijd aan kan gaan met elkaar. Word jij de winnaar van deze challenge? 

 

Winterse afsluiting

Een dagje met de scooter op pad is natuurlijk heel erg gezellig! Maar vervolgens tot rust komen met een warme chocomel en een heerlijk diner in ons restaurant Fort Lunet, maakt de dag volledig af! Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor de culinaire invulling van dit dagje uit in Brabant. Denk aan een winters buffet, winterse BBQ of een lekker a la carte diner. Genoeg mogelijkheden om je winterse dag mee af te sluiten. 

 

Deze vakantie een scootertje huren?

Graag deze herfst even uitwaaien op de scooter? Boek dan snel jouw gezinsuitje. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0162-727040 of mail naar info@scootertjegezond.nl

07 sep