• *

Dagje uit op de scooter in Brabant

 

Het lijkt nu misschien nog ver weg maar de zomer laat zich alweer sneller zien dan je denkt.. Voor je het weet rijd je weer tussen volle bomen, de bloemenvelden en in het lentezonnetje. Huur een scooter in Brabant en waai lekker uit op een Scootertje Gezond. Wij geven je hier beneden alvast een aantal ideeën voor wat je aankomende zomer bij ons kunt doen.

 

Origineel vriendenuitje

Kom in de Italiaanse vakantiesferen tijdens ons Scooter Dorpen
Derby
arrangement
door de gemeente Geertruidenberg. Bij het ontvangst wordt de hele groep verdeeld in kleinere groepen. Ieder team heeft 1 iemand achterop; die navigeert het team aan de hand van een GPS-apparaat en een navigatiemap de goede kant op. Waar gaan jullie op de scooter naar op zoek? Verschillende GPS-punten in de omgeving. Hier speel je diverse teamopdrachten op de scooter die je vindt in je navigatiemap. Om deze opdrachten te vervullen dient het team goed samen te werken en creatief na te denken. Het is een unieke teambuildingactiviteit. Word jouw team de winnaar van jullie gezellige dagje uit in Brabant? Dan maken jullie kans op een te gekke prijs.

 

Vrijgezellenfeest in Brabant

Gaat jouw vriendin, zus, broer, vriend, nicht of neef binnenkort trouwen? Dan kan een vrijgezellenfeest met al die (vrij)gezellige vrienden en vriendinnen niet ontbreken. Ook voor een leuk vrijgezellenfeest in Brabant kun je bij ons terecht. Voor de vrijgezelle dames beschikken wij over een hippe roze scooter, zo steel jij zeker de show op deze speciale dag. Voor de mannen staat er na hun scootertocht een heerlijk vers getapt biertje klaar bij het altijd zonnige restaurant Fort Lunet.

 

Losse scooter huren

Liever een losse scooter huren? Scootertje Gezond verhuurt ook scooters zonder arrangement, zodat jij op jouw eigen tempo de Brabantse steden kan verkennen. Huur de scooter voor een middag of ochtenddeel tegen een laag tarief. Voor vertrek krijg je van ons een duidelijke uitleg over het gebruik van de scooter, en ook beschikken wij over een kaart met leuke routes in de omgeving. Onze scooters zijn elektrisch en hebben een maximum bereik van 45 km. Controleer regelmatig de actieradius zodat je niet voor verrassingen komt te staan, anders wordt het geploeter op de rode scooter.

 

Scooter Huren in Brabant

Heb jij een beeld gekregen van wat er allemaal mogelijk is, en ben jij enthousiast geworden over onze scootertjes? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Bel of mail gerust naar 0162-727040 of Info@uitinzuid.nl

22 dec