• *

Het coronavirus. Hoe gaan wij hiermee om?

In deze onzekere tijden willen wij jou graag op de hoogte houden van hoe Uit in Zuid omgaat met de ongekende uitbraak van COVID-19 (coronavirus) in Nederland. 

 

Wij krijgen iedere dag ontzettend veel telefoontjes en mailtjes met vragen omtrent het coronavirus. Uiteraard geheel begrijpelijk en helemaal terecht. Om al deze vragen in één keer te beantwoorden hebben wij een FAQ-pagina aangemaakt op onze website. Heb je vragen omtrent ons beleid om het coronavirus? Dan willen wij jouw vragen om allereerst deze pagina te bezoeken en hopelijk worden jouw vragen hiermee beantwoord. (https://www.uitinzuid.nl/Coronavirus)

 

Heb je alsnog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 0162 – 727 040. Wij zijn beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur en wij zullen iedereen zo spoedig en zo goed mogelijk te woord staan.

 

Binnen Uit in Zuid nemen wij ieder dag alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dit betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Uit in Zuid ten strengste worden nageleefd. Zo blijven onze horeca locaties gesloten tot we weer open mogen en werken wij op kantoor met een halve bezetting om zo ons personeel zo veel mogelijk te spreiden.

 

Echter wilt dit niet zeggen dat Uit in Zuid volledig gesloten is. Heel Nederland wordt gevraagd om zoveel mogelijk binnen te blijven zitten maar een frisse neus halen in een veilig en zeer rustig gebied kan absoluut geen kwaad. Zit je al een aantal dagen binnen met de kinderen of met je partner en wil je er even tussenuit? Dan is het huren van één van onze sloepen en een prachtige vaartocht maken door de Biesbosch absoluut een goed en veilig idee. Het weer leent zich er tenslotte nog prima voor. Deze sloep boek je privé met jouw  gezelschap en er zullen dus geen andere mensen in de sloep aanwezig zijn. Speciaal voor deze periode hebben wij een gereduceerd tarief en bieden wij onze sloepen aan tussen 09:00 en 18:00 uur voor 95 euro (normaliter 180 euro). Wilt u een sloep huren? Dan kan dit door te bellen naar 01 62 – 727 040 of te mailen naar info@uitinzuid.nl

 

Andere opties: 

  • Huur een tandem 
  • 10:00 tot 17:00 uur voor € 25,- per stuk   
  • Huur een tuk tuk  
  • 10:00 tot 17:00 uur voor €160,- per stuk  
  • Voor 4 uurtjes voor €125,- per stuk 

 

 

04 nov