• *

Familiedag met elektrische scooters

Samen met de hele familie op de scooter! Onze elektrische scooters zijn een geschikt vervoersmiddel om je jaarlijkse familie-uitje mee te organiseren. Leuk voor jong en oud en voor de allerkleinste hebben we kinderzitjes die we op de scooter plaatsen.

 

Familie-uitjes met eco-scooters

Een leuke activiteit voor de hele familie is de Scooter Dorpen Derby. Bij deze activiteit wordt jouw familie in meerdere kleinere team verdeeld. Vervolgens ga je het tegen elkaar opnemen en ga je speuren naar GPS-punten. Bij deze punten moet ieder team opdrachten uitvoeren en dat zo goed mogelijk! Het team dat dit het beste doet, mag zich winnaar noemen van de Scooter Dorpen Derby.

 

Een tuktuk maakt vervoer met kinderen en ouderen makkelijker

Om de scooter te besturen moet je in het bezit zijn van een rijbewijs. Dit kan een probleem zijn wanneer jouw familie veel leden heeft die kind zijn, oudere of gewoonweg geen rijbewijs hebben. Een leuk alternatief is de GPS TukTuk Challenge. Deze activiteit is gelijk aan de Scooter Dorpen Derby alleen ga je dan niet met onze elektrische scooters, maar tuktuks op pad! Een tuktuk is een vervoersmiddel waarbij één persoon de tuktuk bestuurt en er maximaal 6 personen achterin kunnen.

 

Je kan er ook voor kiezen om een tocht door het Brabantse land te combineren met een vaartocht door Nationaal Park De Biesbosch. Lijkt een vaartocht jou geschikt voor jouw familie? Kijk dan eens naar de Biesboschspecial of Lach Je Stuk In Boot En Tuk.

 

Horeca

Een familiedag sluit je natuurlijk af met lekker eten. Bij Fort Lunet regelen je gemakkelijk een combinatie van een activiteit en een heerlijke lunch bij ontvangst en diner na de activiteit. Onze activiteiten starten ook vanaf Fort Lunet. Hierdoor hoef je niet naar verschillende locaties te reizen en ben je het grootste gedeelte van de dag samen.

 

Meer mogelijkheden voor toffe bedrijfsuitjes

Is een activiteit met scooters niet geschikt voor jou of je groep? Kijk dan eens op www.uitinzuid.nl voor een compleet overzicht van al onze activiteiten. Wil je meer informatie over een arrangement met onze elektrische scooters? Bel naar 0162 727 040 of vul het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.