• *

Bedrijfsuitje met elektrische scooters

Een bedrijfsuitje op elektrisch scooters regel je makkelijk bij Scootertje Gezond. Wij bieden een divers aanbod aan activiteiten die voor vrijwel iedereen geschikt is. Je speelt bijvoorbeeld een GPS-spel of combineert een mooie scootertocht door de omgeving. Creëer je eigen scooter uitje deluxe!

 

Bedrijfsuitjes met eco-scooters

Een geslaagde optie is bijvoorbeeld onze Scooter Dorpen Derby. Jouw groep wordt in kleinere teams verdeeld. Je neemt het tegen elkaar op in een GPS-spel waarbij je door de omgeving gaat zoeken naar GPS-punten. Hier maak je diverse opdrachten en probeer je iedereen te slim af te zijn door de meeste opdrachten goed uit te voeren.

 

Je kan ook kiezen voor een mooie tocht door de omgeving met onze scooters die je combineert met een vaartocht door Nationaal Park De Biesbosch. Een heuse Biesboschspecial! Onze elektrische scooters zijn geen schakelscooters. Hierdoor kan je optimaal genieten van de tocht en de bediening van het voertuig.

 

Horeca

Jouw bedrijfsuitje is bij Scootertje Gezond makkelijk uit te breiden met verschillende Horecamogelijkheden. Onze activiteiten starten bij Restaurant Fort Lunet waardoor je alles voor jouw bedrijfsuitje op één locatie regelt. Start de dag bijvoorbeeld met Koffie, thee en een stuk appelgebak en sluit de dag weer af met een barbecue.

 

Meer mogelijkheden voor toffe bedrijfsuitjes

Is een activiteit met scooters niet geschikt voor jou of je groep? Kijk dan eens op www.uitinzuid.nl voor een compleet overzicht van al onze activiteiten. Wil je meer informatie over een arrangement met onze elektrische scooters? Bel naar 0162 727 040 of vul het contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.