• Loonse en Drunense Duinen Special
  Loonse en Drunense Duinen Special
 • Loonse en Drunense Duinen Special
  Loonse en Drunense Duinen Special

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil jij een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Loonse en Drunense Duinen Special

Lekker afwisselend! Scooteren naar een prachtig Nationaal Park

U wordt ontvangen bij Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Vanaf hier maken we een prachtige tocht richting Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is een natuurgebied in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is ruim 4000 hectare groot en is sinds 2002 een nationaal park. Zowel in de zomer als in de winter is De Loonse en Drunense Duinen een prachtig gebied om een dag in door te brengen. Gelegen naast Attractiepark de Efteling en zeker de moeite waard!

Eenmaal in het park kunt u kiezen tussen 2 activiteiten, of de 2 activiteiten combineren:

 • Wie bouwt de hoogte toren?
  Een gezellig, creatief en actief spel, waarin samenwerken centraal staat. U krijgt eerst een instructie, hoe dat u een zo stevig mogelijk bouwwerk kunt maken. Hierna is het toch echt tijd om zelf aan de slag te gaan. Met behulp van Bamboestokken en Elastieken gaan we proberen ‘Lange Jan’ van de Efteling het nakijken te geven. De groep met de hoogste toren wint uiteraard.
 • GPS Spel
  Zodra het spel start begint ook de tijd te lopen. Welk team weet als 1e de puzzel op te lossen en kan de uitkomst van de puzzel als coördinaat invoeren op de GPS? Of zet je als team meteen een vrijstelling in om te mogen starten? Een keuze die je alleen als groep kunt maken. Goed overleggen dus. Ieder team gaat zelf coördinaten invoeren op de GPS om zo hun weg te bepalen. Tijdens deze tocht die door bos, duinen en heide loopt moeten vragen beantwoord en opdrachten uitgevoerd worden. Juiste antwoorden en volbrachte opdrachten leveren een juist coördinaat of een vrijstelling op. Foute antwoorden en niet volbrachte opdrachten brengen je naar een verkeerde locatie en betekent een langere afstand lopen. Welk team heeft de snelste tijd en de meeste vrijstellingen verdient is natuurlijk de vraag.

Na de activiteit in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen is het weer tijd om op de scooter te springen en de mooie scootertocht te vervolgen. U eindigt uiteindelijk weer in Raamsdonksveer.

U kunt ontvangen worden met koffie en gebak of de middag aanvullen met een lunch. Na zo’n een middag zal u ongetwijfeld honger hebben, dus lekker genieten van een barbecue of een overheerlijk diner kan Scootertje Gezond ook voor u regelen.

Voorbeeldprogramma:
13:00 Ontvangst + start Scootertocht richting Loonse en Drunense Duinen
14:30 Aankomst Loonse en Drunense Duinen + start ‘Wie bouwt de hoogste toren?’
16:30 Einde activiteit + vervolg scootertocht
18:00 Einde scootertocht + start barbecue of diner

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.
Aantal personen: 8 t/m 80 personen

Startlocatie: Restaurant Fort Lunet, Raamsdonksveer
Duur: In overleg te bepalen
Prijs: Op aanvraag