• GPS TukTuk Challenge
    GPS TukTuk Challenge
  • GPS TukTuk Challenge
    GPS TukTuk Challenge

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil jij een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

GPS TukTuk Challenge

Lach je stuk, met z’n alle in een TukTuk!

U wordt ontvangen bij Restaurant Fort Lunet. Hier krijgt u eerst een kleine maar duidelijke clinic, over rijden met een TukTuk. In Thailand zijn ze er al zeer behendig in, maar een groot percentage in Europa heeft er waarschijnlijk nog nooit in gereden.

Na de uitleg is het tijd om in te stappen. Er is 1 persoon die de TukTuk bestuurt, en daarnaast biedt de TukTuk plaats aan 6 andere personen. De TukTuk’s behalen een snelheid van 45 km per uur en bestuurder is dan ook verplicht in het bezit te zijn van een autorijbewijs.

Eenmaal ingestapt gaan we een prachtige tocht maken door de mooie omgeving, waarbij iedereen even kan wennen aan het rijden in een TukTuk. Na de tocht nemen we eerst een pitstop op een terras, waar het tijd is voor een lekker drankje. Hier zal het spel uitgelegd worden, waarna het tijd is om te starten met de ‘GPS TukTuk Challenge’.

Tijdens de challenge zal u moeten speuren per GPS. Eenmaal het GPS punt gevonden dan zult u een opdracht moeten uitvoeren. Deze opdrachten zijn simpel en ludiek. De lachspieren zullen zeker een work-out krijgen. Het team dat de meesten opdrachten goed heeft uitgevoerd, scoort de meeste punten en zal de winnaar zijn van deze ontzettend leuke Challenge!

Na de GPS TukTuk Challenge zal u ongetwijfeld dorst en honger hebben, dus gezellig borrelen en daarna lekker genieten van een barbecue of een overheerlijk diner, dit kan TukTuk Brabant allemaal voor u regelen.

Voorbeeldprogramma:
13:00 Ontvangst met koffie en gebak.
13:30 Uitleg + start TukTuk tocht door de mooie omgeving (warmrijden).
14:30 Pitstop op een terrasje, bepaling van pole position.
15:00 Start GPS TukTuk Challenge.
17:15 Einde GPS TukTuk Challenge.
17:30 Prijsuitreiking + Start barbecue of diner.

Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.
Aantal personen: 10 t/m 100 personen

Startlocatie: Restaurant Fort Lunet, Raamsdonksveer
Duur: In overleg te bepalen
Prijs: Op aanvraag