• *

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil jij een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Boeren Loeren

Op de scooter ff loeren bij de boeren
Rolderdebolder door de polder

Wij hebben enkele superboeren voor je geselecteerd die graag hun bedrijf aan je willen presenteren. Je start in Raamsdonksveer bij Restaurant Fort Lunet met bijvoorbeeld een heerlijke lunch of koffie/thee met gebak. 

Na deze heerlijke lunch is het tijd voor wat instructies over onze scooter. Na de uitleg stapt iedereen op zijn scooter en maken we een prachtige tocht door de omgeving, richting een gezellige boerderij.


Aangekomen bij de boerderij zal de groep zich verdelen in teams om de strijd aan te gaan doormiddel van een partijtje boerengolf. Je verkent het gebied door op een ludieke manier de strijd met elkaar aan te gaan! Wat is er nu niet stoer aan een potje golf bij de boer?

Na de boerengolf stappen we weer op de scooters en vervolgen we onze tocht terug richting Raamsdonksveer. Hier kun je ervoor kiezen de dag af te sluiten met een heerlijke barbecue of diner. 

De scooters rijden niet harder dan 25 km per uur, maar iedereen moet wel verplicht een helm op. De bestuurder dient daarnaast in het bezit te zijn van een bromcertificaat of rijbewijs B

 

Voorbeeldprogramma:

12.00 uur - Ontvangst bij Fort Lunet met een smakelijke lunch (excl.) 

13.00 uur - Start scootertocht richting boerderij

14.00 uur - Aankomst boerderij + start boerengolf

15.30 uur - Einde boerengolf + vervolg scootertocht

16.30 uur - Einde scootertocht

  • Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan jouw specifieke wensen.

Duur: in overleg
Prijs: Op aanvraag