• *

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil jij een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

Biesboschspecial

Wat een beleving, varen en scooteren in een prachtige omgeving!
Het leukste eco-uitje van Nederland!

Citaat: Ik heb nog nooit zo’n afwisselend uitje meegemaakt!
Scootertje Gezond en Bootje Gezond organiseren samen unieke uitjes in Nationaal Park de Biesbosch. Restaurant Fort Lunet dient hierbij als thuishaven waar de uitjes beginnen en eindigen.

Per E-scooter (Scootertje Gezond) en elektrisch aangedreven sloep (Bootje Gezond) de omgeving van Nationaal Park de Biesbosch en de Maas verkennen is actief, gezellig, rustgevend maar zeer zeker spraakmakend!

Je wordt ontvangen bij Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer. Na een lekker kopje koffie of thee met gebak zal je op onze rode hippe scooters stappen. Je gaat met de scooter kleine dorpjes bezoeken langs het water aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Of je rijdt langs de rivier de Maas of door de mooie polders in de gemeente Drimmelen. Na de scootertocht is het tijd voor een overheerlijke lunch bij Restaurant Fort Lunet. 

 

Na de lunch is het tijd om per Bootje Gezond de kleine kreekjes van de Biesbosch gaan verkennen. Je moet zelf varen, aanleggen en navigeren. Luister niet naar de anderen want de beste stuurlui staan aan wal! Je eindigt na de vaartocht weer bij Restaurant Fort Lunet waar je de mogelijkheid hebt om af te sluiten met een heerlijke barbecue of diner. 

 

De scooters rijden niet harder dan 25 km per uur, maar iedereen moet wel verplicht een helm op. De bestuurder dient daarnaast in het bezit te zijn van een bromcertificaat of rijbewijs B.

 

Voorbeeldprogramma:

10:00 Ontvangst met koffie/thee en gebak (excl.) 

10:30 Scootertocht langs de Maas of door de mooie polders in Drimmelen

12:30 Terugkomst bij Fort Lunet + start lunch (excl.) 
13:30 Start zelfstandige vaartocht door de Biesbosch
17:30 Einde vaartocht, start barbecue of diner (excl.) 

  • Let op: dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan jouw specifieke wensen

Duur: in overleg
Prijs: Op aanvraag