• *

Wil jij meer weten over dit arrangement of wil jij een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor één van onderstaande opties.

Contactgegevens

Offerteaanvraag

American Schoolbus Challenge

De leukste challenge is met deze bus, hoog tijd om te boeken dus!
U wordt gezellig in Amerikaanse sferen ontvangen. Na het ontvangst en een korte uitleg is het tijd om met de hele groep in onze American Schoolbus te stappen. Deze bus wordt geheel in stijl bestuurd door uw privéchauffeur en in de bus is ook een enthousiaste begeleider aanwezig.

 

De Schoolbus rijdt naar twee prachtige locaties, namelijk een Historische Vestingstad en een schitterend dorp gelegen aan de Biesbosch. Op beide locaties ligt er een spectaculaire challenge op u te wachten. Wij verdelen de groep in teams en ieder team moet via aanwijzingen en een GPS-apparaat een route lopen en op diverse punten zullen zij opdrachten dienen te vervullen. Dit kan bijvoorbeeld een Foto-Opdracht. Dit is de hoofdactiviteit van de dag. De teamleden moeten samenwerken en de opdrachten zijn simpel maar wel heel erg leuk. Het wordt lachen, gieren, brullen. Soms is het vinden van de punten of het oplossen van de vragen al moeilijk genoeg. 

 

De lachspieren komen bij deze American Schoolbus Challenge absoluut aan de beurt. Het team dat aan het einde van de dag de meeste opdrachten goed heeft, wint deze American Schoolbus Challenge. De begeleider zal dit bekendmaken met een ludieke prijsuitreiking en een prijsje voor de winnaar! 

Na deze spectaculaire American Schoolbus Challenge zal u ongetwijfeld honger en dorst hebben. Afsluitend gezellig borrelen en daarna lekker genieten van een Big American Barbecue kan De Brabantse Kwibus allemaal voor u regelen. Laat weten wat uw wensen zijn en wij regelen het! 

Voorbeeldprogramma:
13:00 Ontvangst met koffie en een brownie 
13:30 Uitleg + tocht met de schoolbus door de mooie omgeving
14:00 Aankomst eerste locatie en Start Challenge 1 met bezoek aan zonnig terras 
15:30 Vervolg tocht per Amerikaanse bus 
16:00 Aankomst tweede locatie en start Challenge 2
17:00 Einde Challenge + Prijsuitreiking + Start Big American Barbecue 
Let op: Dit is een voorbeeldprogramma, alles kan aangepast worden aan uw specifieke wensen.

Aantal personen: 10 t/m 250 personen
Duur: In overleg te bepalen
Startlocatie: Restaurant Fort Lunet in Raamsdonksveer
Prijs: Op aanvraag